Kyrkvägen 1

Säljes (ej hyrköp)

Fastighetsbeteckning: Hov 8:1

Adress: Kyrkvägen 1 870 52 Nyland

Lokalt namn: “Gamm-Konsum”

Länk till karta på eniro: http://kartor.eniro.se/m/XeN4R

Typ av fastighet: Villa med tre lägenheter

Tomtarea: ca 2500 kvm

Beskrivning av huset: stor villa med tre lägenheter byggd 1921. Nedervåningen har varit mataffär och lager men är nu ombyggd till en lägenhet som idag är bebodd.

Nedre plan: 3 rum och kök samt en snickarbod med egen ingång (rummet kan göras om till boende, kioskbutik etc.). Hela huset värms upp av en vedkamin som står i köket (mitt i huset), värmeförflyttare som sprider värmen mellan rummen. Litet badrum med tvättmaskin, toalett, badkar och äldre klinkergolv som renoverats. Liten gästtoalett med tvättställ och toalett. I köket äldre köksskåp, men fungerande. Spis 6-7 år gammal. Diskbänk, köksfläkt, äldre kylskåp och frys.

Övre plan: renoveringsbehov, vattnet är avstängt eftersom denna våning varit kallställd. Här finns en lägenhet med 1 rum och kök samt en lägenhet med 2 rok. Möjligt att hyra ut dessa lägenheter efter renovering för den som vill.

Kommunalt vatten och avlopp.

Utomhus: stor lekpark för barn. Fristående gäststuga – sommarboende med rinnande varmt och kallt vatten. Varmbonat garage – har varit bilverkstad.

Inflyttningsklart/beboeligt/renoveringsobjekt: beboeligt.

Bredband: ja
Senast kända renovering: på nedervåningen – klart för 6 år sedan. Tagit upp alla golv och tilläggsisolerat. Nya klickgolv. Väggarna tilläggisolerade. Nya tapeter. Sänkt taken och satt i nya paneltak. Satt in träboasering/bröstpanel i vardagsrum, kök, hall och ett sovrum. Andra sovrummet målade väggar. Nya fönster isatta på hela nedervåningen för ca 6 år sedan.

Nya avloppsrör i hela huset.

Kända akutåtgärder: måla fasaden utvändigt.

Var senast bebott år: 2018

Utgångspris försäljning: 200 000 kr eller bud.

Bilder:

Fasad mot SollefteåvägenFasad mot innergårdenVerkstadslängaGäststugaSovrumKamin i mitten av husetBarnrumMatplatsVardagsrum