Samhällsföreningen Tor

Sommarutflykter med Samhällsföreningen Tor

Alla välkomnas på Byvandringar 26 juni och 29 juli. Samling vid Korsningen/busshållplatsen kl 19. Vi går en promenad runtom i Prästmon, talar om händelser och byggnader som finns och har funnits i byn. Om vädret tillåter fikar vi tillsammans under vandringen, medtag eget fika!

Den 7/9 är det höstmarknad vid Hämragården. I samband med detta ordnar Samhällsföreningen en Cykelutflykt till Skelettåkern i Björned. Vi samlas vid Korsningen/busshållplatsen kl 10 för avfärd mot Björned, där vi får veta vilka hemligheter som döljs i jorden. Därefter cyklar de som vill vidare till Hämramarknaden, som pågår mellan kl 11-15. Fika medtages på egen hand (eller köpes på marknaden).

För frågor om arrangemangen, ring Terez på 0702-780374. Varmt välkomna!

Om Samhällsföreningen

Föreningen har verkat i Torsåker sedan 60-talet. Den bildades med huvudsyftet att få till gatubelysning genom byn, och har sedan dess fortsatt att verka för infrastruktur och gemensamma nyttigheter i Torsåkersbygden.

Vill du veta vad som är på gång i föreningen? Har du förslag på något föreningen borde ta tag i eller arrangera? Eller vill du bli medlem? Kontakta Terez Bergfeldt, 070-278 0374 eller terez.bergfeldt[at]gmail.com

Verksamhetsberättelser (PDF-filer)